jan 142018
 

Jullie zullen ongetwijfeld gedacht hebben: “waar blijven de donateursbrieven en de kaarten voor het nieuwjaarsconcert van het fanfarecorps?”

We zijn dit jaar inderdaad wat later dan normaal. Dit heeft ermee te maken dat we dit jaar geen nieuwjaarsconcert verzorgen. In december hebben we al een kerstconcert gegeven in Monnickendam en het nieuwjaarsconcert zou voor ons daar te dicht op zijn.

We hebben ons donateursconcert uitgesteld naar zondag 25 maart 2018, wederom in de PX. Noteer deze datum alvast in uw agenda. We hebben een hele leuke gastband die samen met ons een programma in Engelse stijl zal gaan verzorgen. Deze band is The Beatlex. The Beatlex is sinds hun oprichting in 2002 uitgegroeid tot 1 van de beste Beatles Tribute Bands van Nederland. In 2006 werden The Beatlex uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Beatles Unlimited Golden Apple Award door het tijdschrift Beatles Unlimited. Succes verzekerd dus!

Ze zullen na afloop ook nog wat nummers spelen om de feeststemming erin te houden.

Verder zal het concert worden aangekleed met een High Tea concept. Dit wil zeggen dat tijdens het concert kleine hapjes worden geserveerd die door de corpsleden worden verzorgd. Uiteraard zal het programma van het corps geheel in Engelse stijl worden opgesteld en zullen we ook samen met de band wat nummers spelen. Dit gaat echt top worden!

Bent u donateur van het corps, hou dan de brievenbus in de gaten, want deze maand ontvangt u onze donateursbrief. Daarin staat meer informatie over het concert. Uiteraard hopen we dat u ons ook dit jaar weer massaal wilt steunen. We hebben het hard nodig en zullen uw donaties zeker heel goed besteden ten behoeve van het voortbestaan van deze mooie vereniging.

Fanfarecorps Wilhelmina

Share